Lajmet


Hapet dyqani ne Fushe Kosove

Pas kerkesave te medha nga kilentet tane Install Engineering hap piken e trete shitese ne Fushe Kosove, Rruga Nena Tereze pn. Edhe ne kete pike shitese konsmuatoret tane mund ti gjejne te gjitha produktet  per instalimin e  sistemit te ngrohjes qendrore, klimatizimit,  ventilimit, dhe sistemit te ujit.

Te gjitha keto  produkte kane kualitet te larte dhe jane te importuara nga firma te mirenjohura te Unionit Europian. Cmimet jane mjaft te arsyeshme per cilesine qe ne ofrojme.

Install Engineering eshte perfaqesues ekskluziv i kompanive te mirenjohura siq jane:

Tiemme, Caleffi, Willo, Drazice, GREE, Frabo, Cewal, Global, Ecoflam, Rim, Tis,  Aerogrami, Kaffes, Thermostahl, SIME, Varem, Fintherm Praha, Thermal Trend, Izoterm Plama, Das Kauquk, Aermec, Seltron dhe Brass Form.

 

 

Shkruaj komentin tuaj