Lajmet


PANAIRI I PERGJITHSHËM NDERKOMBËTAR “PRISHTINA 2014”

Install Engineering merr pjese ne Panairin e Pergjithshem Nderkombetar “Prishtina 2014” i organizaur nga Oda Ekonomike e Kosoves  ne bashkepunim me Qeverine e Republikes se Kosoves i cili u mbajt prej dates 30 Prill – 03 Maj 2014 ne Qendren e Panaireve, fshati Bernice – Prishtine, Magjistralja Prishtine – Mitrovice.
Pjesemarrja ne kete panair mund te konsiderohet si e suksesshme pasi standi yne u vizitua nga shume vizitore dhe bashkepuntore qe rezultoi ne krijimin e kontakteve dhe bashkpunimeve te reja.

Distributor i vetem per produktet GREE

Install Engineering qe nga muaji Janar 2014 eshte distributor eksluzive i produkteve te brendit boteror te njohur si GREE ELECTRIC APPLIANCES,INC. GREE eshte kompania me e madhe ne bote per produktet e sistemit te klimatizimit. Kjo kompani ka 9 baza te prodhimi ne mbare boten.

Gree ka fituar oferta per shume projekte nderkombetare, duke perfshire “Lojerat Olimpike 2008” ne Pekin, “FIFA World Cup 2010” ne Afriken e Jugut, “Lojrat Aziatike 2010” ne Guangzhou dhe “Lojerat Olimpike Dimerore 2014” në Soçi, Rusi etj.

 

Hapet dyqani ne Fushe Kosove

Pas kerkesave te medha nga kilentet tane Install Engineering hap piken e trete shitese ne Fushe Kosove, Rruga Nena Tereze pn. Edhe ne kete pike shitese konsmuatoret tane mund ti gjejne te gjitha produktet  per instalimin e  sistemit te ngrohjes qendrore, klimatizimit,  ventilimit, dhe sistemit te ujit.

Te gjitha keto  produkte kane kualitet te larte dhe jane te importuara nga firma te mirenjohura te Unionit Europian. Cmimet jane mjaft te arsyeshme per cilesine qe ne ofrojme.

Install Engineering eshte perfaqesues ekskluziv i kompanive te mirenjohura siq jane:

Tiemme, Caleffi, Willo, Drazice, GREE, Frabo, Cewal, Global, Ecoflam, Rim, Tis,  Aerogrami, Kaffes, Thermostahl, SIME, Varem, Fintherm Praha, Thermal Trend, Izoterm Plama, Das Kauquk, Aermec, Seltron dhe Brass Form.