Lajmet


PANAIRI I PERGJITHSHËM NDERKOMBËTAR “PRISHTINA 2014”

Install Engineering merr pjese ne Panairin e Pergjithshem Nderkombetar “Prishtina 2014” i organizaur nga Oda Ekonomike e Kosoves  ne bashkepunim me Qeverine e Republikes se Kosoves i cili u mbajt prej dates 30 Prill – 03 Maj 2014 ne Qendren e Panaireve, fshati Bernice – Prishtine, Magjistralja Prishtine – Mitrovice.
Pjesemarrja ne kete panair mund te konsiderohet si e suksesshme pasi standi yne u vizitua nga shume vizitore dhe bashkepuntore qe rezultoi ne krijimin e kontakteve dhe bashkpunimeve te reja.

Shkruaj komentin tuaj