Gypat e galvanizuar

Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Gypat SteelPRESS nga RM Raccorderie dhe fitingu i galvanizuar janë shumë të përshtatshëm për sisteme të ngrohjes, ftohjes, solarëve, hidrantave etj.

Këta gypa janë të certifikuar sipas të gjitha standardeve evropiane për cilësi

Dimensionet në dispozicion: Φ15 deri Φ54