Install Engineering eshte kompani qe ofron produkte cilesore per sistemin e ngrohjes qendrore, klimatizimit, ventilimit, dhe sistemin e ujit. Install Engineering mbulon nje game te gjere te tregut ne Kosove per ngrohje dhe ftohje ne objekte te ndryshme siq jane: shtepite, zyre, si dhe objekte te ndryshme publike dhe private. Ne ofrojme teknologjine e fundit ne tregun boteror qe do te kursej xhepin tuajn ne te ardhmen e afert, krahasuar me tekonlogjin e vjeter. Install Engineering u formua ne gusht te vitit 1999 dhe sot eshte nje prej kompanive tregetare me te medha ne vend per keto lami. Install Engineering momentalisht ka tri pika te shitjes:

  • Dyqani ne Prishtine – Dardani tek Kroi i Bardhe Nr.12
  • Dyqani ne Fushe Kosove – Rruga Nena Tereze PN
  • Depo ne Zonen Industriale Lipjan – Ne kilometrin e 10 të magjistrales Prishtinë-Shkup

Ne ndihmoje bleresit potencial ne perzgjedhjen e materialeve dhe poashtu iu rekomandojem atyre instaluesit dhe dizajneret me cilesor ne vend. Ekipi i Install Engineering -ut  ka mbi 20 vjet pervoje ne projektimin dhe instalimin e ketyre sistemeve. Ne bashkepunojme me arkitekt, inxhinier, dhe shume kompani ndertimore  te njohura ne Kosove. Struktura organizative e kompanise eshte e perbere nga 20 punonjes te kualifikuar.