Lajmet


Distributor i vetem per produktet GREE

Install Engineering qe nga muaji Janar 2014 eshte distributor eksluzive i produkteve te brendit boteror te njohur si GREE ELECTRIC APPLIANCES,INC. GREE eshte kompania me e madhe ne bote per produktet e sistemit te klimatizimit. Kjo kompani ka 9 baza te prodhimi ne mbare boten.

Gree ka fituar oferta per shume projekte nderkombetare, duke perfshire “Lojerat Olimpike 2008” ne Pekin, “FIFA World Cup 2010” ne Afriken e Jugut, “Lojrat Aziatike 2010” ne Guangzhou dhe “Lojerat Olimpike Dimerore 2014” në Soçi, Rusi etj.