Bojlera me nx. elektrik dhe këmbyes

OKC 80 - 200
Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Bojlerat OKC NTR/BP për vendosje në tokë me flanxhe anësore dhe këmbyes është i përshtatshëm për nevoja më të mëdha të ujit sanitar dhe mund të përdoret me nxemës elektrik dhe cfardo lloj të kaldajës.

keramicke topne teleso–    Nxemësi elektrik me mbështjellës keramike e zgjatë jetën e bojlerit.

antikornozni vrstva–  Shtresa antikorrozive është e qëndrueshme ndaj korrozionit dhe ujit të papërpunuar.

vysoce kvalitni izolace covestro–  Izolimi i kualitetit të lartë siguron që të mos humbet nxehtësi

elektricke topne teleso– Nxemësi elektrik është pjesë e bojlerit