Pompat qarkulluese për ngrohje dhe ftohje – STAR RS

Instalim i lehtë
Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Pompat nga prodhuesi Gjerman Wilo janë të fuqishme, të lehta për mirëmbajtje dhe të qëndrueshme. Furnizimi i objektit me ujë dhe ngrohje kërkon një pompë e cila është mjaftueshëm e fuqishme, e qëndrueshme dhe eficiente dhe Wilo i plotëson të gjitha këto kërkesa.

Pompa qarkulluese me rregullim manual të 3 shpejtësive. Me motor të ndarë nga trupi i pompës, pjesa e pompës është e punuar nga celiku i derdhur, qarku punues është i punuar nga plastika e përforcuar kurse boshti nga inoksi.

 

Karakteristikat e pompave Star RS

E përshtatshme për cdo lloj të instalimit she bosht horizontal dhe motor të rrotullueshëm.
3 shpejtësi për rregullimin e fuqisë
Lidhje e lehtë e rrymës me kutinë elektrike e zhvendosshme që mund të vendoset në dy anët.

Temperatura e punës:
-10°C to +110°C
Furnizimi i rrymës:
1~230 V, 50 Hz
Klasa e mbrojtjes:
IP 44
Lidhjet filetore:
Rp 1 or Rp 1¼
Presioni maksimal i punës:
10 bar