Ventilatoret Kuti CBM

• Kapacitet: 1400- 8000 m3/h

ErP OK
Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Ventilatorët kuti janë të prodhuar nga llamarina e zinguar e kualitetit të lartë dhe janë të veshur nga brenda me izolim akustik M1. Të gjithë modelet janë me ventilatorë me thithje të dyfishtë me mbajtësa antivibrues dhe mbrojtje IP55 dhe janë të punuar sipas standardit të eficiencës ErP.

Të gjithë modelet janë të punuar për instalim të jashtëm.

Të gjithe motorët janë 4 ose 6 polar me mbrojtje IP44 ose IP55 me kushineta sferike dhe mbrojtje termike.

Të gjithë motorët monofaz janë të kontrollueshëm me potenciometër

Të gjithë motorët trefaz janë të kontrollueshëm me inverter të frekuencës,