Këmbyesit e nxehtësisë

• Kompakte
• Lehtë për t’u instaluar
• Vetë pastrimi

Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Këmbyesit pllakor të nxehtësisë Alfa Laval CB janë me efiçencë të lart.

Aplikimet
Ngrohje dhe ftohje

Përfitimet
Niveli i ulët i shërbimit dhe mirëmbajtjes
Të gjitha njësitë janë të testuara në presion dhe rrjedhje