Termostat digjital me programim

RDJ100
Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Termostatat me programim RDJ100 nga Siemens ofrojnë kontrollë të temperaturës dhe mundësi programimi për të mundësuar komoditet maksimal dhe kursim të energjisë.

Ekran dixhital për të parë temperaturën
Mundësi e lehtë programimi
Dimensione kompakte
Bateri e qëndrueshme
Mundësi e vendosjes së temperaturës 5 deri 30°C