Kolektorë për dysheme IVAR

Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Kolektorët Inox nga prodhuesi italian Ivar janë të punuar nga inoxi i kualitetit të lartë që garanton punë stabile dhe qëndrueshmëri shumë të gjatë.

 

Dimensionet në dispozicion janë 1″ 3 deri në 13 kyqje, ku secila njësi është e pajisur me mbyllës hermetik nga goma.

Përparësia kryesore e këtyre kolektorëve është që në secilën degë mund të shikohet sasia e rrjedhjes së ujit dhe të balacohet sistemi kurse kolektorë e dergimit janë të pajisur me kapakë të cilët mund ta hapin ose ta mbyllin sistemin ose mund të larohen dhe të vendosen koka termostatike të cilat komandohen nga termostati.

Të gjithë kolektorët janë të prodhuar sipas standardeve evropiane dhe janë të pajisur me të gjitha certifikatat.