Radiatorë të aluminit

Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Radiatorët e aluminit nga prodhuesi italian Global Radiatori janë të përshatshëm për cdo hapësirë ku pamja elegante është e rëndësishme, me dizajn shumë të bukur dhe funksionim perfekt këta radiatorë ofrojnë komfort perfekt dhe kursim të energjisë.

Me dimensione të ndryshme me lartësi 300mm deri ne 1800mm këta radiatorë përshtaten edhe në hapësira ku hapësira për vendosjen e radiatorit është shumë e kufizuar.

Për të mundësuar estetikë të dhomës tuaj, radiatorët e aluminit nga Global mund të porositen në ngjyra të ndryshme.