Radiatorë të çelikut

Na kontaktoni në numrat:
📞 045 106 101
📞 045 106 102
📞 049 277 968

Radiatorët panel standard nga prodhuesi vendor Enrad kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët testohen në presion 10-bar dhe ofrohen me garancion 10 vite. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore dhe mbrojtëse anësore të kartonit. Radiatorët kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes, tapën mbyllëse, tipllat, vidat dhe mbajtësit. Radiatorët ofrohen në 7 lloje , 4 lartësi dhe 27 gjatësi (deri 3m).